8:00. concentració de vespes

A les 8 del matí començarà la concentració de vespes, farem una volta per la Garrotxa, passant pels diferents obradors dels cervesers que produeixen cervesa a la comarca.

10:00. Entrenament funional c-actiu

L'empresa Olotina de C-Actiu ens vindrà per donar a conèixer aquest entrenament esportiu molt útil pel dia a dia, moviments pensats per a mantenir una vida sana.


10:00. Masterclass zumba topteam

També podrem participar en una gran sessió de Zumba dirigida pel gimnàs Top Team. Una activitat ideal per moure el cos i començar el dia amb energia i sobretot alegria.

11:00. ESMORZAR DE FORQUILLA I GANIVET

Una vegada arribada la concentració de les vespes, toca carregar d'energia per afrontar el gran dia amb un bon esmorzar de forquilla i ganivet, tindrem pa amb tomata i carn a la brasa fet a la mateixa fira.


12:00. DEGUSTACIÓ IPA's


Una de les novetats d'aquesta edició, la degustació de cerveses IPA's. La botiga 5TITIUS d'Olot realitzarà un tast de diferents cerveses d'aquest estil tan de moda últimament, fent una explicació de cada una d'elles.

12:00. TAST de CERVESES


Prova 4 cerveses de la fira. Durant l'hora del vermut, tasta alguna de les més de 60 cerveses que tindrem a la fira. El cerveser et donarà informació sobre aquella varietat escollida, resolent tots aquells dubtes que es puguin tenir.

14:00. ARROSSADA POPULAR

Un dinar de germanor, amb la col·laboració de diferents productors de la zona. Gaudirem d'un gran dinar amb pica pica i amanides de primer, arròs de carn o verdures de segon i coca de llardons i galetes de postres. Amb vi, aigua i ratafia.

17:00. gegants DE LA CAIXA

Començarem la tarda, amb l'actuació dels gegants del barri de La Caixa, una colla jove amb moltes ganes de distreure als mes menuts de la fira.

18:00. XERRICS

Una de les actuacions més esperades, els Xerrics d'Olot ens fan una demostració d'aquesta activitat catalana amb més de 200 anys d'història i que expressa la possibilitat d'aconseguir grans coses amb el treball comú i organitzat.


19:00. O-FOLKSeguidament gaudirem de l'actuació de l'associació O-Folk els quals ens donaran a conèixer el ball cultural folk, amb el seu estil de música popular i tradicional.

20:00. CONCERT CIGARRITO DE DESPUÉS

Iniciem els concerts amb un grup de rumba. Aquest grup, format per músics de Girona i Banyoles, el qual l'any passat va treure el disc Fuego y Ceniza. Un conjunt de gent que amb el seu espectacle ben segur que ens faran passar una bona estona.


22:00. CONCERT BIPOLAR


Per concloure la Fira amb gresca i xerinola, es farà un concert a càrrec del grup musical Bipolar. Un grup de pop-rock procedent de Sant Feliu de Guíxols. L'any 2018 van treure el seu tercer àlbum amb el nom de Benvinguts, on podem trobar la famosa cançó "Junts som invencibles".

tot el dia

ponis

foodtrucks

chill out

inflables

ELAbORACIÓ DE CERVESA ARTESANA