8:00. concentració de vespes

A les 8 del matí començarà la concentració de vespes, farem una volta per la Garrotxa, passant pels diferents obradors dels cervesers que produeixen cervesa a la comarca.

10:00. Obertura de la fira

A partir de les 10 del matí ja es podrà entrar a la Fira per poder gaudir de les activitats, les cerveses artesanes i el bon rotllo!


11:00. Actuació de màgia d'en Sanyes

En Sanyes és un jove mag de Montagut que fa màgia moderna, innovadora i trasgressora i actuarà per a totes vosaltres!

11:00. ESMORZAR DE FORQUILLA I GANIVET

Una vegada arribada la concentració de les vespes, toca carregar d'energia per afrontar el gran dia amb un bon esmorzar de forquilla i ganivet, tindrem pa amb tomata i carn a la brasa fet a la mateixa fira.


12:00. CATA "CERVESA EN TOTS ELS SENTITS"


Aquest any es farà una cata de cerveses a càrrec de EGG Cervesers on es realitzarà un tast de diferents cerveses, fent una explicació de cada una d'elles.

12:00. TAST de CERVESES


Prova 4 cerveses de la fira. Durant l'hora del vermut, tasta alguna de les més de 60 cerveses que tindrem a la fira. El cerveser et donarà informació sobre aquella varietat escollida, resolent tots aquells dubtes que es puguin tenir.

12:00. MÚSICA AMB PASTURANT L'OVELLA NEGRA

Pasturant l'Ovella Negra que posarà música alternativa, èxits intemporals, rock, reggae, música de festa major, drum and bass, i molt més!

14:00. ARROSSADA POPULAR

Un dinar de germanor, amb la col·laboració de diferents productors de la zona. Gaudirem d'un gran dinar amb pica pica i amanides de primer, arròs de carn o verdures de segon i coca de llardons i galetes de postres. Amb vi, aigua i ratafia.

17:00. XERRICS i COLLA JOVE DE L'HOSPITALET

Una de les actuacions més esperades, els Xerrics d'Olot i la Colla Jove de l'Hospitalet ens fan una demostració d'aquesta activitat catalana amb més de 200 anys d'història i que expressa la possibilitat d'aconseguir grans coses amb el treball comú i organitzat.


19:00. O-FOLKSeguidament gaudirem de l'actuació de l'associació O-Folk els quals ens donaran a conèixer el ball cultural folk, amb el seu estil de música popular i tradicional.


20:00. CONCERT BANDA NEON


S'iniciaran els concerts amb Banda Neon. Un grup de versions format per 5 joves que porten molt bon rotllo i molta marxa!

22:00. CONCERT CIGARRITO DE DESPUÉS

Per concloure la Fira, es farà un concert amb un grup de rumba. Aquest grup, format per músics de Girona i Banyoles, ben segur que ens faran passar una bona estona.

tot el dia

ponis

foodtrucks

chill out

INFLABLES

ELABORACIÓ D'UNA CERVESA ARTESANA

PARADA DE CERVESES INTERNACIONALS